Ga naar de inhoud

Verzenden & Retouren

Verzenden
Levertijd
Wij proberen de producten uiteraard zo snel mogelijk te verzenden. We werken met een levertijd van 2-3 werkdagen. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de drukte bij de pakketdienst hierdoor is het mogelijk dat het soms iets langer duurt voor het pakketje wordt bezorgd.

Verzendkosten
&mir hanteert verzendkosten, berekend op basis van hoe groot de bestelling is.

Als u in uw winkelmandje kijkt, ziet u de bijhorende verzendkosten. Verzendbedrag tot €4,00 is een brievenbus zending.
Een zending met een bedrag van €6,50 aan verzendkosten worden verstuurd doormiddel van track & tracé. Zo ben je altijd op de hoogte van waar je pakketje is. De track en trace code ontvang je zodra wij het pakketje hebben afgegeven aan de pakketdienst. 

Klachten
Is het product beschadigd of heb je een klacht dan horen wij dat graag. Stuur dan een mailtje naar info@en-mir.nl of neem telefonisch contact met ons op. Dan gaan we samen opzoek naar een oplossing.

Retouren
Uiteraard kan het zo zijn dat het product niet voldoet aan je verwachtingen. Het is dan mogelijk om je product terug te sturen. Binnen 14 dagen na ontvangst van je product heb je de tijd om je retour aan te melden. Dit doe je door een  mailtje te sturen naar info@en-mir.nl. Na het aanmaken van deze melding heb je nog 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk op de post te doen.

Het product moet terug gestuurd worden in de originele staat. Dit houdt in dat het product niet gebruikt mag zijn.

Let er op dat je bij het terugsturen als verzender verantwoordelijk bent voor het pakket. Jij draagt dus het risico bij het retourneren. Wij raden het dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken en te versturen met track & trace. De kosten voor retouren zijn voor eigen rekening.

Retouradres:
&mir
Westeinde 76
7711 CM Nieuwleusen

Terugbetaling
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk het geld van de aankoop terug betalen, uiterlijk binnen 14 dagen.