Ga naar de inhoud

Over &mir

Dingen creëren was vroeger echt mijn passie, maar nu wordt het tijd om dat met de wereld te delen! Ik ben Mirte, eigenaresse van &mir. Van jongs af aan was ik altijd bezig met creatieve dingen. Op de basisschool knutselde ik regelmatig met vriendinnen en na de middelbare school ben ik ook een creatieve opleiding gaan volgen: ruimtelijk vormgeving en spatial design. Hier leerde ik de kneepjes van het vak en creëerde ik nieuwe en stijlvolle producten. Het ontwerpen en maken van producten met unieke designs geeft mij energie. Daarom heb ik mijn eigen webshop &mir opgericht!

Gepersonaliseerde letterbox

&mir is een jong bedrijf dat duurzame en gepersonaliseerde producten maakt. Alle producten zijn zorgvuldig met de hand gemaakt. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk! Op dit moment bieden we de gepersonaliseerde letterbox aan. Dit is het allereerste product van &mir. De letterbox is duurzaam, persoonlijk, handgemaakt en heeft een uniek design. Benieuwd geworden? Bekijk hier de letterbox.

2021 vierkant
Mirte van der Veen